O Nama

Svepro je osnovao 2015. godine Christian Carlsson, koji ima bogato iskustvo sa razvojem isplativnih sistema za gradnju u švedskoj građevinskoj industriji.

Svepro je osnovan sa ciljem da kombinuje proizvodnju prerađenih čeličnih komponenti za skandinavsko tržište i proizvodnju čeličnih profila za istočnoevropsko tržište, a sve to zajedno sa regionalnim razvojem preduzetništva kroz obuku i mrežu preduzetnika/investitora i klijenata.

Naziv Svepro je skraćenica od “ Švedski profili ” doo, a takođe znači i “Sve je profesionalno” Od početka 2017. godine, Svepro u svom sastavu ima inženjerski sektor sa 2 inženjera i zavarivački sektor sa 9 zavarivača, kao i povezanu obradu metala kao sto su: probijanje, sečenje i farbanje.

Svepro sarađuje sa mrežom proizvođača u svim relevantnim poboljšanjima u građevinarstvu i može zajedno sa mrežom dobavljača da ponudi najviše u oblasti konstrukcijskog čelika u građevinarstvu.

Svepro je od početka 2017. godine sertifikovan u skladu sa standardom EN 1090 i ISO 3834, u klasi EXC 2.


Poslovni koncept

Svepro će u jednu ruku dostavljati čelične konstrukcije za skandinavsko građevinarstvo i nuditi visoku isplativost, zajedno sa neograničenim razvojem robe koja se isporučuje kupcu.

Sverpo će na istočnoevropskom tržištu ponuditi vodeću kombinaciju u spektru skandinavskog i DIN standarda čeličnih profila za građevinsku industriju.

U kombinaciji gore pomenutih poslovnih koncepata, Svepro će promovisati regionalni razvoj preduzetništva kroz obuku i mrežu preduzetnika/investitora i klijenata.

Vizija

Kupci u Skandinaviji će upoznati Svepro kao isplativog snabdevača, koji konstantno radi na poboljšanju odnosa prema kupcu i sposobnog za isporuku robe na daleke destinacije.

Kupci u Istočnoj Evropi će upoznati Svepro kao izuzetno povoljnog dobavljača širokog opsega čeličnih profila, koji nisu u velikoj meri dostupni na lokalnom tržištu.

Regionalni preduzetnici će doživeti Svepro kao pomoć u samopouzdanju i samostalnosti kroz kontinuiranu obuku, usmeravanje, mentorstvo, a svake godine osnivaće se tri nova preduzeća koja će zapošljavati po minimum troje zaposlenih.